Fort bij Asperen houdt deuren voor diner open

De deuren van het restaurant Fort bij Asperen blijven definitief open op de zaterdagavond. Dat hebben restauranteigenaren Pieter Smit en Marc Satijn besloten op basis van het grote succes dat de standaard avondopening is gebleken de afgelopen winterperiode. “Het succes is te groot om los te laten”, aldus de eigenaren. Daarmee wordt er een verlenging gegeven aan de culinaire dinerkunsten van chef-kok Ricky Berendsen.

Fort bij Asperen is van oudsher voornamelijk geopend in het hoogseizoen op de daguren. Sinds vorig jaar is er -vanwege de wintersluiting van het naastgelegen Torenfort- besloten om de opening op woensdag in te ruilen voor een exclusieve avondopenstelling op zaterdag. En met succes: de hoogwaardige kunsten van Berendsen slaan aan en daarmee wordt ook het komende jaar de zaterdagavondopening voortgezet, naast een heropening op
woensdagen (overdag) vanaf medio april.

EXCLUSIEF
Door definitief de deuren open te houden op zaterdagavond krijgen gasten nu de mogelijkheid om exclusief te dineren op Unesco Werelderfgoed. ,,Een combinatie van hoogwaardig dineren, een unieke omgeving in de Betuwe én uitzicht op één van de mooiste locaties uit de Nederlandse geschiedenis: het Fort bij Asperen”, aldus Smit en Satijn. De locatie biedt ruimte aan een beperkt aantal tafels, en dat willen de eigenaren vooral zo houden. ,,Kwaliteit en exclusiviteit staan bij ons voorop. Wij hebben liever dat er een kleinere groep mensen genieten, dan dat wij opgaan in massa en persoonlijkheidsverlies.”

Fort bij Asperen kenmerkt zich dan ook door persoonlijk contact vanuit de gastheren en – vrouwen en de stijl van Ricky Berendsen. ,,Het is een ‘must’ dat de smaken van de gerechten herkenbaar blijven met daarbij het gebruik van de beste ingrediënten”, omschrijft Berendsen. En dat is precies waar gasten voor terugkomen.

Fort bij Asperen is nu geopend op donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 uur tot 22.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.fortbijasperen.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *