Deelplank Winter
Een plank met:
– Hertengoulash
– Wildkroketten
– Soep van het moment
– Frisse salade
– Friet
19.5 p.p.
De menukaart van Fort bij Asperen is veelzijdig! Van lunch tot een weekenddiner en van appelgebak tot heerlijke bittergarnituren en borrelplanken.
Let op: vanaf 8 personen vragen wij u bij zowel lunch als diner drie keuzes te maken van de kaart, of te kiezen voor onze deelplank/chef’s table.
Te bestellen t/m 16 uur
Keuze uit brood of een bagel
Te bestellen t/m 16 uur – Minimaal 2 personen
Een plank met:
– Hertengoulash
– Wildkroketten
– Soep van het moment
– Frisse salade
– Friet
19.5 p.p.
Een plank met:
– Brood Carpaccio
– Rundvleeskroketten
– Frisse Salade
– Soep van het moment
16 p.p.
Een plank met:
– Brood Geitenkaas
– Vegan Groentekroket
– Frisse Salade
– Soep van het moment
16.5 p.p.
Op zaterdag te bestellen van 17.30 t/m 21 uur.Het restaurant is uiteraard langer open!
Standaard geserveerd met friet en groenten
Voor de ‘kleine’ eter hebben wij een keuzemenu, ALTIJD met frietjes!
Minimaal 2 personen | Per tafel te bestellen
Geef uw avond uit handen en laat onze chef uw tafel voorzien van diverse heerlijke gerechten!
De gerechten bestaan altijd uit een combinatie van vlees, vis en vegetarisch.
Laat uw tafel vullen met diverse heerlijke warme hoofdgerechten.
Standaard geserveerd met friet en groenten.
30 p.p.
Wij vullen uw tafel verdeeld over twee rondes: voor- en hoofdgerechten.
Standaard geserveerd met friet en groenten
42 p.p.
Lekker lang tafelen met drie gangen aan gerechten op tafel: voorgerechten, hoofdgerechten en diverse desserts!
Standaard geserveerd met friet en groenten.
49 p.p.
In de winter bij het haardvuur of in de zomer op ons ruime terras