Meest gestelde vragen

Hieronder zijn de meest gestelde vragen terug te vinden over het torenfort, onze horeca en praktische zaken. Heeft u vragen die hier niet vermeld staan? Bel dan gerust naar 085 – 2500 343 (optie 1) of mail naar info@fortbijasperen.nl.

Torenfort

Vanwege vleermuizen is het torenfort enkel geopend vanaf half april tot 1 oktober. Buiten deze periode is het torenfort gesloten en enkel het buitenterrein en de horeca te bezoeken.

Rondleidingen zijn enkel mogelijk op reservering. Dit kunt u aanvragen via info@fortbijasperen.nl of via 085 – 2500 343 (optie 1). Rondleidingen zijn niet gratis.

Nee, het fort is gratis toegankelijk. Het kan zijn dat een deel tegen een kleine vergoeding te bezoeken is. Hier zal dan een exclusieve tentoonstelling te bezichtigen zijn. Rondleidingen voor groepen boven de 5 personen dienen wel betaald te worden en vooraf geboekt te zijn.

Ja, mits deze zijn aangelijnd, zindelijk zijn (niet loops) en trappen kunnen lopen.

Restaurant / Horeca

In de horeca kan er worden betaald met de volgende betaalmogelijkheden:

  • Contant
  • Maestro
  • Visa
  • Vpay
  • Mastercard
  • Apple Pay
  • American Express
  • Diners Club

Voor groepen (15+) kan er op rekening worden afgerekend. Dit dient vooraf kenbaar te zijn gemaakt.

Zeker, met de meeste dieetwensen en/of allergieën kan onze keuken rekening houden. Helaas kunnen wij niet garanderen dat er sporen van bijvoorbeeld gluten in onze gerechten zitten. Bij voorkeur vragen wij u dit vooraf kenbaar te maken.

Reserveren is niet verplicht. Maar wilt u zeker zijn van een plekje op ons terras of in de genieloods, dan raden wij u aan online te reserveren of te bellen naar 085 – 2500 343 (optie 1). Zonder reservering kunnen wij een plek niet garanderen.

De horeca is het gehele jaar geopend volgens de reguliere openingstijden. Deze zijn te vinden op deze pagina.

 

Honden zijn zeker welkom! Voor hun staat er altijd een bakje water klaar en een lekker koekje. Honden zijn welkom mits aangelijnd en sociaal.

Praktische informatie

Zeker! Parkeren is op 250 meter afstand van ons fort uitgebreid -gratis- mogelijk! Bent u slecht te been? Dan kunt u uw auto met toestemming voor ons toegangshek plaatsen.